luni, 15 octombrie 2012

Tendinţe toamnă 2012 : Se poartă să fii tare!

Se apropie ziua de salariu, prin urmare am început să colind magazinele şi mi-am spus că trebuie să vă povestesc ce am descoperit!

În toamna aceasta se continuă pe linia vintage, cu fustele specifice cu talie înaltă, la care se adaugă mii de imprimeuri şi accesorii. Este vorba de îndrăzneală, în acest sezon outfit-urile te scot din anonimat şi te pun sub lumina reflectoarele, iar din diversele tendinţe vei găsi cu siguranţă combinaţia care să te avantajeze. Fetelor lăsaţi timiditatea în dulap şi luaţi-vă potrofelul, cardurile şi tot mărunţişul din casă ca avem multe cumpărături de făcut!

  • Oversize


Una dintre schimbările pe care le aduce sezonul rece este îmbrăcămintea oversize, mereu urmată de o curea lată sau orice altă formă de accentuare a taliei. Prin urmare, dragelor, se poartă curajul. Nu vă mai îngrijoraţi în privinţa şoldurilor, a piciorelor sau braţelor pe care nu aţi reuşit să le subţiaţi îndeajuns vara aceasta,
acestea se vor pierde în hainele largi. Concentraţi-vă pe talia de viespe şi nu ezitaţi să şocaţi cu un element de  îmbrăcăminte oversize în contrast puternic cu o curea lată sau blugi skinny.

Oltre.Bluze.Colcţia2012
Mango.Palton.Colecţie2012
Mango.Rochii.Colectie2012
Burberry.Palton.2012


  • Barocul


Dacă nu vă simţiţi bine într-o haină oversize, sau pur şi simplu credeţi că aţi lucrat prea mult vara aceasta ca să daţi jos surplusul atunci alegeti imprimeurile. Haine pe corp, elegente cu imprimeuri, însă atenţie îndrăzniţi şi purtaţi imprimeuri din cap până în picioare.

Oltre.Imprimeuri.Colectie2012
Mango.Imprimeuri.Colectie2012.
Burberry.Rochie 2012
Zara.Pantaloni 2012

  • Stil milităresc

Aşa este fetelor, nu ştiu dacă sunteţi surprinse sau nu, dar se pare că uniformele vor fi o constantă sursă de inspiraţie pentru designer. Cum simbolul acestei toamne este îndrăzneala creatorii de modă au ales stilul milităresc pentru femeile puternice care nu vor să îşi ţină ascunsă această latură. Feminitatea este accentuată din plin  prin contrastul cu elementele masculine milităreşti. Prin urmare dragelor fiţi puternice, e sexy!
Zara.Palton.Negru2012

Zara.Palton.Milităresc2012

Zara.Pantaloni.Milităreşti2012

  • Culoarea sezonului: ROŞU

Ce culoarea ar putea reprezenta sezonul acest acel mai bine, care să exprime îndrăzneală, feminitate şi putere ? În lumina tendinţelor de anul acesta roşul pare o alegere cât se poate de naturală. Dacă preferaţi elegnaţa simplă în favoarea complexităţilor baroce şi  doriţi să rămâneţi în trend, vreţi să şocaţi şi să ieşiţi în evidenţă, atunci culoarea acesta este o alegere perfectă.

Mango.Culoriputernice.Colectie2012
Valentino.Rochie2012

Valentino.RosuAprins2012


Cumpărături plăcute!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru comentariu!