joi, 29 noiembrie 2012

Machiajul de zi


Voi scrie astazi despre machiajul de zi, sau mai bine zis de fiecare zi. Nu stiu daca voi ati patit-o dar mi-e mi se intampla des sa ma trezesc dimineata fara mare chef de viata, cu parul ciufulit si cu o fata care ma sperie. In general diminetile de genul acestea sunt tocmai acelea in care ma grabesc si prin urmare nu am timp prea mult pentru coafura si machiaj.

In situatii de genu trec prin 3 etape :
Machiajul tau de zi in doar 3 minute!

Etapa 1: ma panichez
Etapa 2: pun de-o parte telefonul si incerc sa nu ma mai gandesc la timpul scurt
Etapa 3: in mod miraculos m-am schimbat complet si pot iesi din casa

In cele ce urmeaza va voi spune cum reusesc sa trec de la etapa 1 la etapa 3, adica despre acel machiaj fara de care nu iesim din casa, de baza, simplu dar de mare efect.



Am sa va descriu machiajul pe care eu reusesc sa il fac in 3 minute:


Pasul 1 : iluminatorul si fondul de ten


Primul lucru care trebui facut dupa curatarea temeica a fetei, este sa aplicam un iluminator pe pometi si ploape. Acest lucru va oferi un plus de farmec atragand atentia asupra formelor feminine a fetei. Fondul de ten se aplica pe toata fata, gat si decoltau. Eu folosesc un buretel de silicon, dar nu e obligatoriu.


Pasul 2 : conturul pleoapelor


Cea mai importanta parte: conturul ochilor
Aici se intampla magia. Puteti folosie fie un creion de ochi negru, fie un tus de ochi, asta depinde si de tendinte. Trasarea unei linii subtiri pe ploape ofera un efect ametitor de seducator. Pentru un machiaj simplu de zi este suficient doar trasarea acestui contur, insa daca aveti putin mai mult timp la dispozitie va recomanda folosirea unor nuante naturale sau un fard cenusiu. Tot la acest pas, va recomand folosirea unui creion dematografic alb cu care sa conturati interiorul pleoapelor pentru ca ochii sa para mai mari.

Pasul 3: atentie la ghene si sprancene


Deoarece conturul pleopelor este trasat deja, este suficient sa folosim doar un strat subtire de mascara, astfel nu va trebui sa stam o zi intreaga cu genele incarcate. De multe ori nu ne mai gandim si la sparncene insa pentru machajul de zi, acestea sunt foarte importante. Va recomand perierea acestora si fixarea lor.


Pasul 4: buze naturale


Inainte sa iesiti mai trebuie sa faceti un singur lucru. Aplicati un o nuanta rozalie, naturala pe buze si machiajul vostru este gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru comentariu!